Alidya ve Lipoliz

Alidya yağ hücrelerinin birikmesini önleyerek, selülit tabakasının ortadan kaybolmasını sağlar.

ALİDYA;  Yağ hücrelerinin büyümesine sebep olan toksin maddelerin (demir ve hemosiderin) birikmesini önleyerek ,selülit tabakasının azalarak ortadan kaybolmasını sağlar.

Bu yöntemde 4/ 6 mm arasında değişen derinliklere çok ince iğnelerle  ilacın enjekte edilmesi ile yapılır . Tedavi hastanın sorun yaşadığı bölgeye göre 6/10 seans yapılmaktadır.

FDA onaylı güvenle yapılan bir yöntemdir. Haftada 1 seans şeklinde uygulanır. Tedaviden alınan sonucun etkinliği ve kalıcılığı için hastanın belirlenen aralıklarda koruma seansları yapması gerekmektedir.

 

LİPOLİZ;  Lipoliz bölgesel zayıflama ve yağ eritme işlemlerinde etkinliği kanıtlanmış bir yöntemdir.

Lipolizde kullanılan temel ilaçlar arasında L- carnitine ve fosfotidilkolin yağ hücresinin çeperini saran zarın geçirgenliğini arttırarak yağların zar dışına atılımı sağlanmaktadır. Kırılan yağların lenf sistemimizde  böbrek ve karaciğer yoluyla vücuttan dışarıya atılımı sağlanır. Lipoliz de 12 mm uzunluğunda çok ince (27-30G ) iğneler kullanılmaktadır.10-15 gün arasında,  karın, basen, kol, bacak, kalça ,sırt,bel, vücudun bir çok bölgesine uygulanabilir. Seans sayısı bölgedeki yağlanmanın yoğunluğuna göre değişmektedir , 6 ila 10 seans arasında işlem yapılır.

Ön Muayene Randevusu İçin Form Doldurun