Ameliyatsız Bölgesel İncelme

Ameliyatsız bölgesel incelme cerrahi operasyon olmadan etkili sonuç gösterir.

Ameliyatsız bölgesel incelme uygulamaları, herhangi bir cerrahi operasyon olmadan çeşitli bölgesel fazlalıklardan kurtulmak isteyen bireylere etkili sonuçlar sunan tekniklerdir. Günümüzde kadın ya da erkek fark etmeden herkes daha ince, sıkı ve fit bir bedene sahip olmak ister. Estetik bir görüntüye kavuşma arzusunun yanı sıra, daha sağlıklı bir vücut için fazla kilolarınızdan kurtulmayı amaçlıyorsunuz. Ancak çeşitli diyet programları ve egzersizlere rağmen kilo versek de belirli bölgelerinizdeki fazlalıklardan kurtulmanın hiç de sandığınız kadar kolay olmadığını da çok iyi biliyorsunuz.

Cerrahi Müdahale Olmadan Vücut Şekillendirme

Ameliyatsız bölgesel incelmeyi, vücut şekillendirme olarak da tanımlamak mümkün. Kimi zaman hasta, bölgesel fazlalıklarından kurtulmak ister. Ancak ameliyat olmaktan da kaçınır. Bu gibi durumlarda ameliyatsız bölgesel incelme uygulamaları kurtarıcı niteliktedir. Örneğin, zayıf bir bedene sahip olan bir bireyde selülit problemi olabilir. Bu noktada selülitli bölgedeki yağların kırılımını sağlamak gerekir. Ya da zayıf olarak tanımlayabileceğimiz bir hastanın göbek bölgesinde yağlanma problemi olabilir. Bu gibi durumlarda hastanın mevcut durumu ve beklentilerine uygun olan cihaz uzmanlar tarafından belirlenir.

UltraShape V3 Ameliyatsız İncelme Aleti 

Ameliyatsız vücut şekillendirme uygulamasında farklı çeşitlerde cihazlar tek başına seanslar halinde ya da birden fazla cihazın kombin edilmesiyle kullanılır. Bu cihazlardan UltraShape ile yapılan uygulamada, ses dalgaları ve ultrason sayesinde yağ kırdırma sağlanır. Vakum yardımlı radyofrekans ve ultrason teknolojisi kullanılarak bölgesel zayıflama sağlayan UltraShape, belirlenen bölgedeki yağ hücrelerini cilde ve cilt altı dokusundaki kan damarlarına zarar vermeden parçalar. Böylece cildin sıkılaşması sağlanır. UltraShape işlemi yaklaşık 1 ila 1,5 saat arasında süren bir uygulamadır. Ciltte herhangi bir kızarma ya da morarma durumu oluşturmaması, avantajları arasındadır. Karın, bel ve kalça bölgesindeki yağlardan kurtulma konusunda oldukça etkili sonuçlar ortaya koyar.

PowerShape Ameliyatsız İncelme Cihazı

PowerShape tedavisinde ise, 4 farklı teknik bir arada kullanılır. Ses dalgası, radyofrekans, kızılötesi ışık ve vakumdan aynı anda faydalanılarak vücut kontürleme, vücut şekillendirme, yağ yakımı, cilt sıkılaştırma ve selülit tedavisi yapılır.

SmoothShapes Cihazı İle Ameliyatsız İncelme

Smoothshapes uygulaması ise, selülit görünümünü iyileştirmeyi amaçlayan bir tedavi şeklidir. Smoothshape cihazının içinde dolaşımı düzenleyen, yağ dokusunu sıvılaştıran ve yağın hücrelerin dışına çıkmasını kolaylaştıran bir ışık sistemi bulunur. Aynı zamanda yine Smootshape cihazında ışığın etki derinliğini artıran vakum sistemi ve hücreler arasındaki sıvıyı lenfatik sisteme yönlendiren vakum sistemi bulunur. Smoothshapes cihazının son teknoloji özellikleri, selülit görünümünü iyileştirir. Günümüzde kadınların rahatsız olduğu portakal kabuğu görünümü bu cihaz sayesinde yerini sıkı ve pürüzsüz bir yüzeye bırakır.

Eximia Ameliyatsız Bölgesel İncelme Teknolojisi

Bölgesel incelme ve şekillendirme için kullanılan bir diğer ameliyatsız incelme tekniği olan Eximia ise, bölgesel yağlanma ve selülit problemine karşı ultrason ile tedavi sağlar. Yağı sıvılaştırıp, hücrelerin duvarlarını tahrip ederek depolanmış yağların yapısını bozar. Göbek, kol, kalça, bel ve sırt bölgesindeki depo yağları parçalayarak bu bölgelerdeki fazlalıklardan kurtulmayı sağlar.

Radyo Frekans Ameliyatsız Bölgesel İncelme

Radyofrekans tedavisi ise, su düzeyi yüksek olan yağ hücrelerine ulaşarak yağ dokusunu eritmeye yardımcı olur. Bu tedavi şekli hem yüzeydeki hem de derinlerdeki selülitleri tedavi edebilir. Siz de en çok kullanılan ameliyatsız bölgesel incelme cihazları hakkında bilgi almak, hemen bölgesel zayıflama randevusu oluşturmak için formu doldurun ya da bize whatsapp ile ulaşın!

*Ameliyatsız bölgesel zayıflama uygulamalarından hamilelerin, akciğer ve karaciğer hastalarının kaçınması gerekir. Kanser geçmişi olan hastaların ise onkoloji doktorlarından onay almaları gereklidir.

Ön Muayene Randevusu İçin Form Doldurun