Neden Detoks?

Tüm dünyada detoks ana hattıyla beslenme sisteminde arınma olarak kabul edilir.

Peki, ana prensip arınma ise, beslenme yoluyla yapacağımız detoksun sağlığımıza ve sağlıklı yaşama getirdiği etkiler neler……Beslenme Detoksu, çevresel faktörler, yanlış beslenme , sigara – alkol gibi zararlı alışkanlıklar, bilinçsiz ilaç kullanımı ve yoğun stres kaynaklı vücutta biriken zararlı maddeleri dışarı atıp arınmak için yapılıyor. Process olarak yapılan bu toksit  atımı  genel sağlık durumumuza nasıl yansıyor.

  • Detoks Enerjiyi Arttırır; Detoksla birlikte vücut, kötü beslenme ve enerjisini emecek alışkanlıklardan arındıkça ve faydalı besinleri almaya başladıkça zaten doğal bir enerji kazanmaya başlar.

  • Detoks Vücudu  Atıklardan Arındırı; Detoksun en önemli faydalarından biri de vücutta depo edilen zararlı kalıntıların dışarı atılmasıdır. Bu arınma ile karaciğer, böbrekler ve bağırsaklar en faydalı seviyede çalışmaya başlayarak toksinlerden arınırlar.

  • Detoks Kilo Verdirir ; Kısa dönemde kilo vermenize yardımcı olacak detoks, uzun dönemde de sağlıklı beslenme alışkanlıklarını hayatınıza yerleşmesine yardımcı olur.

  • Detoks Bağışıklık Sisteminizi Güçlendirir; Detoks programı ile birlikte vücudunuzdaki organlarınız çalışmaları daha sağlıklı hale geldikçe bu sizin bağışıklık sisteminizi destekleyecektir.

  • Detoks Cildi Parlak ve Sağlıklı Görünüme Kavuşturur; Cildimiz vücudumuzdaki sağlık belirtisini ilk yansıtan organımızdır. Vücut,  detoks ile zararlı maddelerden arındıkça kan dolaşımı temizlenip , vücuttaki oksijen seviyeniz arttıkça bunun ilk yansımalarını cildimizde gözlemleriz. 

  • Detoks ile Sağlıklı Nefes ile Tanışırsınız; Toksinlerin vücuttan atılmasıyla birlikte bağırsaklar başta olmak üzere tüm vücut oksijeni çok daha sağlıklı şekilde kullanmaya başlar. Bu gelişim de sizi çok daha etkili ve temiz bir nefese kavuşturur.

  • Detoks Zihni Berraklaştırır; Vücudun arınması ve sağlıklı nefes ile sadece sistemler değil beyin fonksiyonları ve sinir sistemi de çok daha sağlıklı çalışmaya başlar. Detoks programlarının içine eklenen meditasyon süreçlerinin çok daha yoğun ve etkili geçtiği bilimsel veriler arasında yer almaktadır.

  • Detoks ile Saçlarınız Güçlenir; Saç da tıpkı cilt gibi içerden sağlıklı beslendiği anda görünümünü olumlu olarak hemen değiştirebilen bir yapıya sahiptir. Saç derisinin daha sağlıklı bir hal alması ve vücudun toksin atıp vitamin yüklemesini sağlıklı yapması ile birlikte kısa sürede saçlardaki farklılık da gözlemlenmektedir. 

  • Detoks ile Daha Hafif Hissederseniz; Yediklerinizin sağlıklı olması detoks sırasında bile hafif hissetmenizi sağlar. Detoks programı esnasında bağırsak temizliği de yaptıysanız işler daha da çabuklaşır. Sizi yavaşlatan , ağırlaştıran ve zehirleyen yiyeceklerin yükünden kurtulduğunuzu hissedersiniz.

  • Detoks ile Anti-Aging Faydalarını Yaşayın; Sizi yaşlandıran en önemli şey toksinler Bunları vücuttan atmaya başladığınız zaman , vücut sisteminiz  daha sağlıklı çalışacak ve normal hızına dönecektir. Hızlı tüketim döngüsünden çıkan vücut kendini yıpratma süresini de yavaşlatmaya başlayacaktır.

VE BONUS

Bazen bir alışkanlığı, bir rutini , bir sistemi zararlı olduğunu bile bile , kendimizi yıprattığını gözlemlediğimiz halde  devam ettiririz….O alışkanlıktır, bırakma gücümüz yoktur….Ama , hayatımıza zarar veren şeyleri terk edip, kendimize iyi gelen tercihlere yönümüzü çevirdiğimiz an , ne kadar güçlü ve özgür olduğumuzu hatırlarız…Hayatta bize zarar veren şeylere meydan okuyabilmek, bizi güçlendirendir….Belki de büyük resme baktığımız da detoks ,  biraz arınma ,biraz doğru  beslenme  ama daha çok zararlı olanı terk edip , sağlıklı olanı kucaklayabilmek….

Ön Muayene Randevusu İçin Form Doldurun