Penis Büyütme Nedir ve Nasıl Yapılır?

Penis büyütme, ideal penis boyu kaç cm olmalıdır?

Penis büyütme ameliyatları günümüzde estetik cerrahide sıklıkla gerçekleştirilen operasyonlardan biridir. Erkeklerde cinselliğin bir simgesi olan penisin boyutu, cinsel mutluluk ve kişisel tatmin, kendine olan özgüven konularında ciddi bir önem arz etmektedir. Penisin boyutundan memnun olmayan erkekler, cinsel mutsuzluk, kendilerine özgüvensizlik yaşayıp bu duruma bir çözüm aramaktadır. Penis büyütme ameliyatı düşünen bir kimse genelde penisin boyutunu, kalınlığını yeterli bulmayan kişiler olmaktadır.

Penis Büyütme Ameliyat Öncesi Yapılması Gerekenler

Operasyon öncesinde hasta kan sulandırıcı veya kan sulandırıcı yapabilecek herhangi bir ilaç, yiyecek kullanmamalıdır. Ameliyata 2 gün kala alkol alımı tamamen bırakılmalı, yeşil çay ve benzer bitki çayları içilmemelidir. Operasyona 8 saat kala birşey yenmemeli vey içilmemelidir. Operasyon sonrası 2-5 cm peniste kalınlaşma hedeflenir.

Penis Büyütme Ameliyat Nasıl Yapılır?

Bu operasyonu gerçekleştirmek isteyen bir kişi öncelikle plastik cerrah doktoru ile görüşerek, bir muayene gerçekleştirmelidir. Plastik cerrahi muayene esnasında hastanın operasyondan beklentisi, talepleri değerlendirilir. Operasyonun kendisine uygun olup olmayacağı, operasyon sonrasında beklentilerinin karşılayıp karşılamayacağı plastik cerrah doktoru ile hasta arasında değerlendirir. Penis büyütme operasyonlarında amaçlanan, vücuttan alınan bir miktar yağın penise enjekte edilmesi ile penis boyutunun kalınlaştırılması ve hastanın operasyon sonrası penis boyutundan memnun olması hedeflenmektedir.

Operasyon, plastik cerrah doktoru tarafından ameliyathane ortamında genel anestezi altında gerçekleştirilir. Operasyon ortalama 1 -1,5 saat sürmektedir. Hastanın karın bölgesinden bir miktar yağ hücresi alınarak, hastanın penisini kalınlaştırmak ve büyütmek için, yağ hücrelerinin penise enjeksiyonu gerçekleştirilir.

Penis Büyütme Ameliyat Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler

Operasyon sonucunun kalıcı olması için hastaya 6 ay 1 sene sonra tekrar bir operasyon gerçekleştirmek önerilebilir. Yağ enjeksiyonu ile işlem gerçekleştirildiğinden dolayı enjekte edilen yağın bir kısmı bir süre sonra eriyebilir. Hasta tekrar daha fazla bir kalınlaşma ve büyütme talep ederse, ilerleyen dönemde tekrar bir operasyon gerçekleştirebilir. Operasyon sonrası 1-2 gün içerisinde hasta sosyal hayatına dönebilir. Operasyon sonrası 1 ay cinsel ilişkiye girilmemelidir.

Penis Büyütme Ameliyat Fiyatları Nedir?

Penis büyütme operasyon fiyatları operasyonun gerçekleştirileceği kurumun fiyat politikasına, niteliğine kalitesine göre değişkenlik göstermektedir. Operasyonu gerçekleştirmek isteyen bir hasta öncelikle güvenilir bir kurum tercih etmelidir. Operasyonun güvenilir, kaliteli ve tecrübeli bir plastik cerrah doktorunun yaptığına emin olmalıdır. Hastane ve ameliyathane ortamında gerçekleştirebileceği ve operasyon sonrası sağlıklı bir şekilde takibinin yapılabileceği bir kurumu tercih etmelidir. Siz de penis büyütme ameliyatı hakkında bilgi almak isterseniz; bize 0850 222 38 45 numaralı hattımızı arayabilir veya Whatsapp ile ulaşabilirsiniz.

Ön Muayene Randevusu İçin Form Doldurun